Zwanger Totaal

Vanaf februari 2022 worden er bij Beter Bewegen cursussen ZwangerTotaal gegeven. Deze lessen zullen gegeven worden door Alenka Mobach-Bom, oefentherapeute Cesar, gespecialiseerd in het geven van groepslessen en adviezen omtrent de zwangerschap.

Tijdens de ZwangerTotaal cursussen werken we aan een gezonde en fitte zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Gezamenlijk met andere zwangere vrouwen wordt er aandacht besteed aan oefeningen voor de bekkenregio, uitleg gegeven over de bevalling en informatie gegeven voor de eerste periode na de bevalling. Ook worden postnatale cursussen aangeboden om weer helemaal fit te worden na de bevalling en te leren omgaan met de houding in combinatie met de baby. De cursussen zijn multidisciplinair van opzet en er wordt pre- en postnatale begeleiding aangeboden. Bij deze cursussen wordt, indien noodzakelijk, nauw samengewerkt met huisarts, verloskundige of gynaecoloog.

Tijdens en na de zwangerschap ondergaat je lichaam in relatief korte tijd grote veranderingen. Actief bewegen én weten hoe je je lichaam moet belasten staan centraal in de groepsprogramma’s van ZwangerTotaal. ZwangerTotaal is ontwikkeld voor vrouwen die al klachten ervaren of in het verleden rug- of bekkenklachten hebben gehad. Maar ook voor vrouwen die probleemloos de zwangerschap doorlopen en zich graag op een actieve manier willen voorbereiden op de komende bevalling. Voor alle vrouwen is er veel baat bij het volgen van een groepsprogramma.

Indien noodzakelijk is er ook een mogelijkheid tot individuele begeleiding of, bij hevig klachten, postnatale begeleiding aan huis.

Kijk voor meer informatie op: www.zwangertotaal.nl

€145,- voor de complete training

8 lessen van 1 uur

of

€110,- voor de verkorte training

4 lessen van 1 uur

.

Meenemen naar de les

Makkelijk zittende kleding

Handdoek

Therapeut

De lessen worden gegeven door Alenka.

    Wilt u zich aanmelden voor de groepslessen ZwangerTotaal? Of heeft u hier vragen over?

    Contact Info

    06-53918310

    alenka@beter-bewegen.com

    To Top