Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

De praktijk is aangesloten bij

Patiënt tevredenheid

Via Qualizorg meten wij de tevredenheid van onze patiënten. Wij zijn zeer geïnteresseerd in de feedback die u voor ons heeft, zo kunnen we de kwaliteit van onze zorg blijven verbeteren.

U ontvangt de enquête aan het einde van een behandelreeks via een email. Vult u hem ook in? Alvast bedankt!

Privacy

Klik hier om het privacy statement van de praktijk te lezen die gelden met ingang van 25 mei 2018 conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Nivel

Onze praktijk doet mee aan het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel). Het Nivel kent een zeer strikt privacybeleid en ontvangt van ons geen informatie waarmee patiënten direct geïdentificeerd kunnen worden. Patiënten kunnen bij onze zorgverlener(s) meer informatie opvragen en daar ook hun eventuele bezwaar laten registreren.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Nivel Zorgregistraties eerste lijn: www.nivel.nl/zorgregistraties

En voor de privacybescherming: www.nivel.nl/nl/NZR/overnivel/privacybescherming.

Klachten

Uw zorgverlener doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken met de therapeut. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een contact opnemen met het Klachtenloket Paramedici, via www.klachtenloketparamedici.nl.

Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of via info@klachtenloketparamedici.nl.

Kind groep 1; onvoldoende bewegingservaring

Onze dochter (groep 1) was altijd onzeker en afwachtend met bewegen. Ze bewoog heel weinig uit zichzelf. Op dit moment is ze thuis zo driftig bezig met de oefeningen. Het regelmatige bezoek aan speelfabriek of speeltuin laat eveneens zien hoezeer ze gegroeid is. Ook haar zelfvertrouwen is fors toegenomen. Ze zoekt niet alleen onze aandacht voor haar ontwikkeling, maar ook die van buren en vrienden. Ze geniet ervan als ze haar fysieke ontwikkeling kan demonstreren. Wij genieten er enorm van.

Beoordeling van patiënten

Reacties van patiënten

Kind groep 3; bewegingsangst

Wat heerlijk dat Lieve zo goed meedoet en zulke stappen maakt! Echt fijn! Ze heeft er ook erg veel plezier in om naar je toe te gaan. Vanmorgen bij het ontbijt zei ze nog dat ze vandaag een super leuke dag zou hebben, onder andere dus omdat ze met jou weer zou gaan oefenen. Plezier in bewegen is al zo’n stap vooruit! En mooi ook dat ze haar grenzen bij je durft te verleggen! En al zo snel; dat doe je goed! Thuis is ze ook enthousiast! Ze poetst haar tanden of leest een stukje voor op 1 been. En na het eten ‘s avonds doen we altijd iets van de spelletjeslijst. Dat vergeet ze niet!

Dus alleen maar blij denk ik allemaal. Enorm bedankt voor je inzet voor Lieve.

Kind groep 3; schrijfproblemen

Super leuk om te zien hoe je met onze zoon bezig bent en tips aanreikt om iets goed beet te pakken of handiger te doen. Zoals met het knippen dat hij dan even met zijn andere hand het blaadje vastpakt. Door je uitleg/ onderzoek vallen ineens ook dingen op zijn plek; waarom hij altijd zo beweeglijk is en het moeilijk vindt om dingen te maken. Ik ga nu anders naar hem kijken en we kunnen hem nu ook helpen. Vanavond al meteen dingetjes gedaan onder de noemer spelletjes doen en afgewisseld met lezen. Al met al een leerzaam gesprek!

To Top