Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Peutergym

Peutergym stimuleert de motorische ontwikkeling en laat een kind bewegingservaring opdoen in een veilige omgeving onder deskundig toezicht. Hierdoor maken ze een sterkere start op school.

De lessen laten kinderen kennismaken met verschillende klim- en klauterobjecten, springen van een kast, springen over stokken, lopen op staptegels, koprollen en nog veel meer in vrij spel. Daarnaast spelen we ren,- tik- en dansspelletjes passend bij de leeftijd met simpele regels.

De lessen zijn zonder ouders erbij, dit is onder andere omdat de zalen anders overvol raken en er dan geen ruimte meer is voor de peuters om vrij te bewegen en rennen. Daarbij is de ervaring dat nieuwe kinderen de neiging hebben om bij hun ouders te blijven zitten terwijl ze vaak beter loskomen als alles zelf kunnen ontdekken.

Peutergym is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

[/dt_sc_one_half]

Proefles

Als er een plekje vrij komt in de groep, krijgt u een uitnodiging voor een proefles, onze mail komt vaak in de spam terecht, dus hou deze ook in de gaten! Uw kind kan vrijblijvend een proefles doen. U kunt dan zien hoeveel plezier de kinderen hebben door te oefenen en samen te spelen. Als het goed gaat is het fijn als u de zaal nog even verlaat. Dan kunnen de therapeuten zien of uw kind het dan alsnog naar zijn/haar zin heeft, dat is daarna namelijk de gebruikelijke situatie.

€ 27,50- per maand

Met uitzondering van de zomervakantie.

Via de mail ontvangt u elk kwartaal een factuur met de betalingsinformatie.

Opzegging met in acht neming van 1 kalendermaand opzegtermijn, opzegging kan alleen per gehele maand (bijvoorbeeld u zegt 31 december op, dan kunt u deelnemen en loopt de betaling t/m 31 januari).

 

 

 

Aan naar de les

Makkelijk zittende (sport)kleding

Gymschoenen of binnenschoenen

Kamerik

De Schulenburg

Overstek 2,

Kamerik

Woensdag van 08:45 tot 09:45 uur

(m.u.v. schoolvakanties)

 

  Aanmelden peutergym Kamerik?

  Woerden

  Johan Frisoschool

  Het Spaarne 7b,

  Woerden

  Vrijdag van 08:45 tot 09:45 uur

  (m.u.v. schoolvakanties)

   

  Aanmeld stop! Vol tot 01-01-2025. 

  Door de lange wachtlijst is aanmelden voor peutergym Woerden op dit moment niet mogelijk. De groep zit vol. Excuses voor het ongemak.

    

   Aanmelden peutergym Woerden?

   To Top