Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging.

Met behulp van oefeningen op maat, die gemakkelijk in het dagelijkse leven kunnen worden toegepast, leert u anders en beter bewegen, gezonder gedrag en een nieuwe leefstijl. De bewustwording van beweeggedrag is een belangrijk aspect van de therapie, hierna gaan we samen aan de slag met het aanleren van nieuwe beweeggewoonten om deze daarna te integreren in het dagelijks leven.

Kenmerkend is de holistische benadering. Dat wil zeggen dat wij niet alleen naar u klacht kijken, maar proberen mens en houding in zijn/haar omgeving als geheel te benaderen.

De behandeling werkt curatief en preventief: houding en beweging worden zodanig verbeterd dat klachten ook op de lange termijn wegblijven.

Onze praktijk biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Ook bieden wij hulp bij duizeligheidsklachten en bekkenklachten (zwangerschapsgerelateerd).

Bij onze praktijk kunt u terecht zonder verwijzing via de Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO) of met een verwijzing van de huisarts of specialist. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor het aantal vergoedde behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering.

Oefentherapie Cesar

    Wilt u zich aanmelden voor oefentherapie? Of heeft u hier vragen over?

    Contact Info

    06-53918310

    info@beter-bewegen.com

    To Top