Annika van der Vliet

Oefentherapeut Cesar & Kinderoefentherapeut

Annika van der Vliet is in januari 2012 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en in juni 2013 als Kinderoefentherapeut. Sinds 2012 behandeld ze kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling en problemen in de houding en beweging.

Annika is sinds 2016 gespecialiseerd in voorkeurshoudingen bij baby’s (PCM meting) en sinds 2017 is ze Sensorische Informatieverwerkingstherapeut.

Begin 2015 is Annika begonnen met de praktijk Beter Bewegen (kinder)oefentherapie. Ze is werkzaam als kinderoefentherapeut op de Johan Frisoschool en de Constantijnschool in Woerden, de Wijde Blikschool in Kamerik en in de praktijk. Daarbij verzorgt ze samen met Lia de peutergym op woensdag in de Schulenburg in Kamerik.

Annika is per 1 augustus 2018 een maatschap aangegaan met Martine.

Annika is te bereiken via Annika@beter-bewegen.com

Please specify image url

Martine Koetsier-Both

Oefentherapeut Cesar & Kinderoefentherapeut

Martine Koetsier-Both is in juli 2011 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en in juni 2013 als Kinderoefentherapeut. Sinds 2011 behandeld ze kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling en problemen in de houding en beweging.

Martine heeft in mei 2018 de training SuperPoeper gevolgd, waardoor ze gespecialiseerd is in ontlastingsproblemen bij kinderen. In 2019 is ze begonnen met het aanbieden van de workshop Babymassage.

In december 2016 is Martine Beter Bewegen (kinder)oefentherapie komen ondersteunen. Ze is werkzaam als kinderoefentherapeut op basisschool CBS De Brug in Nieuwerbrug, de Jorai school in Zegveld en de Timotheus school in Linschoten.

Martine is per 1 augustus 2018 een maatschap aangegaan met Annika. 

Martine is te bereiken via Martine@beter-bewegen.com

Jessica Teunissen

Oefentherapeut Cesar & Kinderoefentherapeut

Jessica Teunissen is in juni 2016 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en in juni 2018 als Kinderoefentherapeut. Sinds 2016 behandeld ze kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling en problemen in de houding en beweging.

In januari 2016, direct na het afronden van haar afstudeerstage bij Annika, is Jessica Beter Bewegen (kinder)oefentherapie komen ondersteunen met peutergym en daarna als therapeut. Ze is werkzaam als kinderoefentherapeut op de Johan Friso school, de Willem van Oranje school en de R. de Jagerschool in Woerden, de Graaf Jan school in Montfoort en de Johannesschool in Overvecht. Daarbij verzorgt ze samen met Stella de peutergym op vrijdag op de Johan Frisoschool in Woerden.

Jessica is te bereiken via Jessica@beter-bewegen.com

Chantal de Wit

Oefentherapeut Cesar & Psychosomatisch Oefentherapeut

Chantal de Wit is medio 2011 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en in 2016 als Psychosomatisch Oefentherapeut. Sinds 2011 behandeld ze volwassenen met onder andere lichamelijke klachten, stress- en spanningsklachten, chronische pijnklachten en problemen in de houding en beweging.

Chantal heeft in 2014 de opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer afgerond. Daarmee helpt ze mensen d.m.v. krachttraining om de belastbaarheid op te bouwen naar een gewenst niveau met minder tot geen klachten.  Daarbij is Chantal aangesloten bij het SOLKNET en het landelijke Netwerk Chronische Pijn. Vanuit dit laatste netwerk helpt ze mensen beter leren omgaan met hun (chronische) pijnklachten, zodat de pijn geen hoofdrol meer krijgt in het dagelijks functioneren/leven.

In mei 2018 is Chantal Beter Bewegen (kinder)oefentherapie komen ondersteunen. Ze is werkzaam als (psychosomatisch) oefentherapeut in de praktijk.

Chantal is te bereiken via Chantal@beter-bewegen.com

Please specify image url

Lia Klinkenberg

Oefentherapeut Cesar & Kinderoefentherapeut

Lia Klinkenberg is in 2014 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en in 2016 als Kinderoefentherapeut. Sinds 2014 behandeld ze kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling en problemen in de houding en beweging.

In oktober 2018 is Lia Beter Bewegen (kinder)oefentherapie komen ondersteunen. Lia is werkzaam als kinderoefentherapeut op de praktijklocatie op de Wegwijzer in Woerden, de Meent in Woerdense Verlaat en de Hoflandschool in Mijdrecht. Daarbij verzorgd ze samen met Annika de peutergym op woensdag in de Schulenburg in Kamerik.

Lia is te bereiken via Lia@beter-bewegen.com

Stella Keereweer

Oefentherapeut Mensendieck & docent peutergym

Stella Keereweer is in juni 2019 afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck.

In januari 2019, direct na het afronden van haar afstudeerstage bij Annika, Martine en Jessica, is Stella Beter Bewegen (kinder)oefentherapie komen ondersteunen met peutergym. Ze is werkzaam als docent peutergym, hierbij verzorgt ze samen met Jessica de peutergym op vrijdag op de Johan Frisoschool in Woerden.

 

Stagiaires

In onze praktijk proberen wij elke dag om volwassenen en kinderen nieuwe dingen te leren.

Daarom bieden wij studenten van de opleiding Oefentherapie Cesar en Oefentherapie Mensendieck graag de mogelijkheid om bij ons praktijkervaring op te doen om hiervan ook te leren.

Een stagiair(e) kan bij een behandeling en/of onderzoek aanwezig zijn of deze (gedeeltelijk) uitvoeren. Hiervoor wordt altijd eerst toestemming gevraagd.

To Top